Meld je aan voor gratis Streaming Demo's

Een van de COVID19 virus kenmerken is een verhoging van de lichaamstemperatuur. De lichaamstemperatuur van een bezoeker of werknemer kan met dit systeem  worden gemeten door middel van een speciale camera die een specifiek punt in het gezicht van een gebruiker analyseert. Uniek is tevens dat onze oplossing ook herkend of een persoon een mondmasker opheeft. Hiermee kunt u snel en geautomatiseerd bepalen wie u toelaat in uw gebouw.

Werking:

Een gebruiker loopt naar de meet-zuil en volgt de instructie op het scherm. Zodra het systeem het gezicht van de persoon herkent, meet een speciale camera de lichaamstemperatuur van de gebruiker. Daarna geeft het systeem via een melding of de temperatuur correct is, of te hoog. De gebruiker zit een visuele en hoorbare “Ok” of “Niet Ok” melding ondersteund met pictogrammen.

Bijzonderheden:

  • Het systeem herkent een (verplicht) mondmasker.

Optioneel

  • Extra randverlichting

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze oplossing of uw project bespreken?

informatie aanvraagformulier

Of neem direct contact op met Prestop!

Tel: 0499-367 607

E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding