Reinig touchscreens met de juiste schoonmaakmiddelen.

Op verzoek bieden wij nu ook kleinverpakking alcohol spray en anti static cleaner aan. Het zijn professionele schoonmaakmiddelen die normaliter gebruikt worden in ons productieproces, die we gezien de omstandigheden rondom COVID-19 aanbieden aan gebruikers van touchscreen oplossingen.

Daarnaast hebben we verschillende Kärcher schoonmaakproducten die super handig zijn om een touchscreen met edge-to-edge glas schoon te maken. Het gebruik van onze oplossingen kunnen uitkomst bieden om de afstand tussen mensen beter te bewaren, hierbij is goede schoonmaak van producten nu nog belangrijker.

 

shop schoonmaakmiddelen

Bekijk hier hoe de Kärcher producten werken!

Schoonmaak sprays en Kärcher oplossingen:

Anti static cleaner spray (250 ml) | Hygiƫnische alcohol spray 70% (250 ml)

Twee vloeibare middelen op basis van Alcohol ethanol en oppervlakte-actieve stoffen met antistatische werking voor hygiënische doeleinden.

voeg toe aan infoaanvraag

Prestop bundel WV 6 Premium

Schone schermen in een handomdraai: met de vibrerende Window Vac KV 4 inclusief elektrische alcoholvoorziening en vibratie maak je het vuil eerst los en daarna zuig je met de Window Vac WV 6 het vuile water af. Inclusief 5 liter alcohol voor de KV 4.

voeg toe aan infoaanvraag

Prestop bundel WVP 10 Premium

De WVP 10 zorgt voor een perfect resultaat zonder strepen, is comfortabel in de hand te houden. Samen met de KV 4 en 5 liter alcohol heb je het beste van het beste voor het schoonmaken van gladde oppervlakten.

voeg toe aan infoaanvraag

Vraag en antwoord anti static & alcohol spray

Onderzoek heeft aangetoond dat deze verhouding de beste desinfecterende werking bieden, het is de standaard menging gebruikt voor deze toepassingen. 

De vloeistoffen worden geleverd in een handige flacon. U dient eerst de Hygienic Alcohol Spray 70% toe te passen en daarna de Anti Static Cleaner. Gebruik de meegeleverde microvezel doek in de kleur van het etiket op de flacon. Spray voldoende vloeistof, herhaal indien nodig, op de meegeleverde microvezel doek en neem uw kiosk, bestelzuil, aanmeldzuil, touch totem of touchtafel nauwkeurig af tot het te reinigen oppervlakte droog is. Denk daarbij naast het scherm ook aan betaalterminals. 

Reseller worden?

Ons Prestop schoonmaakmiddel wordt ook via onze resellers verkocht.
Ben je geïnteresseerd reseller te worden van dit product? klik hier!

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over schoonmaakmiddelen, touchscreens of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding