Regel de doorstroom van bezoekers met het wachtrij management systeem

Vooral op drukke dagen is het cruciaal om de doorstroom van bezoekers te regelen. Met Prestop's wachtrij management wordt dit nu makkelijk gemaakt.

De bezoeker aan de locatie heeft een drietal mogelijkheden om zich te registreren. In alle gevallen waarbij een mobiele telefoon wordt gebruikt kan de gebruiker via zijn/haar mobiele telefoon een bericht krijgen wanneer ze richting ingang kunnen lopen.

  1. De bezoeker kan zich registreren door de QR-code te scannen. Deze QR-code kan zich bevinden op een groot billboard, op een bus, etc. Uiteraard kan deze code zich ook op digitale schermen/posters bevinden die ook extra informatie weergeven. Iedere QR-code is anders, dus inzetbaar op iedere locatie.
  2. De tweede mogelijkheid is dat op minimaal 1,5 meter afstand de bezoeker registreert en een nummer geeft die de bezoeker moet onthouden. Mocht de bezoeker een mobiel hebben en bereid om zijn/haar nummer af te geven dan krijgt de bezoeker een Sms'je.
  3. Als de bezoeker geen mobiel beschikbaar heeft, dan kan hij/zij zich registreren bij de aanmeldzuil. Een ticket met een nummer wordt dan uitgeprint.

Meer weten over wachtrij management?

meer over wachtrij management

Digitale stoepborden zijn ideaal om te combineren met wachtrij management 

De QR-code kan perfect op digitale stoepborden worden getoond. Naast de code, kan meer informatie over wie wanneer aan de beurt is hierop worden getoond. Deze kunnen buiten worden gezet op een strategische locatie, zodat ze ook als klantenstopper kunnen dienen.

 

Meer weten over digitale stoepborden?

meer info digitale stoepborden

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding