De juiste en kortste route is belangrijk 

De routing in de winkels zal van wezenlijk belang zijn. Funshopping zal (tijdelijk) minder zijn. Dit betekent dat de bezoekers meer gericht naar de gewenste afdeling moeten lopen. Diverse software partners van Prestop staan klaar om hun wayfinding applicaties naar voren te brengen. Dit zijn applicaties waarbij de route kan worden overgenomen naar een mobiel door de QR-code te scannen.

 

Meer mogelijkheden als producent van zuilen

Prestop produceert de zuilen. Omdat Prestop de touchscreens en behuizingen zelf produceert zijn er diverse mogelijkheden. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de zuil zoals geproduceerd voor Schiphol. Dit model is zelfs voorzien van videochat. Een toepassing die steeds meer zal worden toegepast.

 

ga naar cases

Schiphol informatiezuilen

Schiphol wayfinding

Bekijk de video van Schiphol over de nieuwe informatiezuilen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding