PERSONEEL GEZOCHT

Applicaties 

Reeds 25 jaar heeft Prestop ervaring met touchscreen applicaties.Om onze klanten te ontzorgen en te zorgen dat er bij issues met de oplossing niet naar Prestop of naar de applicatiebouwer wordt gewezen analyseert, test en leren onze applicatie productmanagers standaard touch applicaties. Applicaties voor o.a. bestelzuilen, experience centres, onbemande recepties en tentoonstellingen. Al deze “standaard” applicaties treft u tevens aan in ons Interactive Experience Centre zodat u zelf kunt ervaren hoe deze applicaties werken. Dit is waarom Prestop uw Value Added Manufacturer is!

Omnitapps 

Omnitapps4 biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creëren om producten en diensten te presenteren. Met deze gebruiksvriendelijke multitouch software ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Omnivision hoef je geen programmeerkennis te hebben. Diverse toepassingen en een groot aantal configureerbare opties stellen je in staat je eigen interactieve ervaring te creëren met je eigen stijl en design. Toon je eigen content zoals foto's, video's en brochures in een multitouch-omgeving of zet producten in de kijker via een van de games.

www.omnitapps.nl

retail experience 2
<~linkstart~> experience center 1<~linkend~>
<~linkstart~> experience center 2<~linkend~>
<~linkstart~> lobby<~linkend~>
<~linkstart~> standvloer<~linkend~>
<~linkstart~> etalage 1<~linkend~>
<~linkstart~> etalage 2<~linkend~>
<~linkstart~> kidscorner<~linkend~>

Omnivision Videochat

De videochat applicaties van Omnivision kunnen worden ingezet als een soort van digitale receptie, maar kan ook worden ingezet voor ondersteuning in onbemande winkels of bijvoorbeeld in een VVV waar advies wordt gevraagd in een andere taal. De Omnivision videochat toepassing bestaat uit de online applicatie, webcam, microfoon en speakers en kan worden geïntegreerd in een bestelzuil, informatiezuil, wand met touchscreen of een baliemodel.

www.omnivision.nl

Moviik

Het Portugese bedrijf Moviik biedt een applicatie aan welke als basis dient voor bijvoorbeeld wachtrijmanagement, click & collect, toegangscontrole en bezoekerstelling. Deze online applicatie is te beheren vanaf elke locatie en is niet alleen toepasbaar binnen de retail, maar ook in logistieke centra, gemeenten, service balies, etc..De basisinrichting en de user interface kan volledig worden verzorgt door Prestop. Na een korte training kunt u zelfstandig de applicatie beheren en onderhouden.

www.moviik.com

Jamezz

De bestelzuil applicatie van het Nederlandse bedrijf Jamezz is continue in ontwikkeling en onderscheidt zich van haar concurrenten dat er geen provisie hoeft te worden afgedragen over de bestellingen die worden gepleegd via de bestelzuil. De inrichting van de applicatie wordt volledig verzorgd door Jamezz en in de maandelijkse fee voor de applicatie zit tevens het onderhoud op deze zeer uitgebreide applicatie. 

www.jamezz.nl

Shariing

De Franse partner Shariing levert de ultieme applicatie voor onze touchtafels waarbij tijdwinst, beperking van fouten, vergroting samenwerking en winst wordt behaald door met meerdere personen tegelijkertijd data, video’s, pdf’s te bekijken, te bewerken en te beoordelen. Het is het instrument voor samenwerking en besluitvorming maar kan ook worden ingezet als moodboard. In de showroom van Prestop kunnen we uiteraard deze applicatie demonstreren op een unieke touchtafel die geschikt is voor twee tot wel zes personen.

https://www.shariiing.com/en/shariiingforworkplaces

<~linkstart~> <~linkend~>

Sitekiosk

SiteKiosk is dé software om een webshop of website te tonen op een publieke informatiezuil, touchscreen of bestelzuil. Gebruikers krijgen veilig toegang tot de vooraf ingestelde webpagina zodat het gevaar dat andere sites kunnen worden bezocht en/of persoonsgegevens achterblijven. Sitekiosk wordt bijvoorbeeld ook toegepast op de wayfinding zuilen van Schiphol maar ook op de bestelzuilen van ANWB.

www.sitekiosk.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding