Exposanten van Mikrocentrum huren touchscreens, informatiezuilen en touchtafels bij Prestop.

Mikrocentrum is al meer dan 50 jaar een kennis- en netwerkorganisatie voor techniek. Het bedrijf faciliteert ontmoetingen, organiseert beurzen en evenementen en verzorgt opleidingen. Hans Houdijk van Mikrocentrum: "We organiseren onder andere technische vakbeuren, beurzen over robotica, kunststoffen, materialen, automotive, software en 3D printen. We brengen kennis bij elkaar, met als doel het overdragen van kennis."

De weg naar Prestop

Sinds januari 2019 zit Mikrocentrum in een nieuw pand. Houdijk: "We hebben inmiddels 150 titels aan opleidingen op MBO en HBO+ niveau, voor mensen in het bedrijfsleven. We doen aan scholing en bijscholing. In ons nieuwe pand hebben we 15 leslokalen. Om goede informatie te verschaffen bedienen we ons van de modernste middelen. De weg naar Prestop kenden we al, ik kan met trots zeggen dat ik Alexander Aelberts al volg vanaf de startfase, nog uit de analoge tijd. Ik huurde toen overheadprojectoren en later beamers bij Prestop. Samen hebben we de hele digitale revolutie doorlopen en zijn altijd in contact gebleven."

Vraagstelling

"Prestop is een belangrijke partner voor Mikrocentrum. Onze exposanten krijgen voor beurzen en evenementen touchscreens, informatiezuilen en touchtafels van Prestop aangeboden, huurmateriaal. Prestop installeert de gehuurde oplossingen zonder zorgen voor de huurder op het evenement."

De oplossing van Prestop.

Om exposanten het leven makkelijker te maken, heeft Mikrocentrum een webshop in het leven geroepen. Houdijk: "Daar kunnen onze klanten à la carte kiezen uit diverse interactieve oplossingen van Prestop. Het is puur bestelgemak, waarbij niet vergeten mag worden dat Prestop de huurmaterialen met een zeer persoonlijke service levert. Wie vragen heeft of hulp kan gebruiken, wordt goed geholpen. Dat geldt voor zowel de hardware als de software."

 

"Van overheadprojector naar beamer naar informatiezuil met touchscreen, samen hebben we de groei en innovatie meegemaakt. We blijven Prestop volgen!"
Hans Houdijk - Mikrocentrum

Mikrocentrum inbouw touchscreen

In de praktijk.

Mikrocentrum maakt zelf ook gebruik van de touchtechnologie van Prestop. "De boodschap komt altijd voortreffelijk over. Prestop denkt met ons en onze klanten mee en komt met goede oplossingen. Belangrijk voor ons en onze exposanten is en blijft dat je een perfecte eerste indruk weet te maken. Dat snapt men bij Prestop goed."

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom