Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

 28 September, 10.30-12.00, Son & Breugel

Op 28 September brengen we uitgebreid naar voren wat bestelzuilen kunnen betekenen voor de retail, horeca, quick service restaurants, onbemande winkels, lunchrooms, snackbars, winkels, etc.. We brengen tevens een aantal cases van onze klanten naar voren waarin we aantonen dat een bestelzuil meer omzet oplevert, het personeel ontlast, voor minder fysiek klantcontact zorgt, zorgt voor kortere/geen wachtrijen en veilig zijn.

Implementatie bestelzuilen

Prestop is Value Added Manufacturer en werkt samen met Payment Service Providers, leveranciers van kassasystemen, afrekensystemen voor horeca/(bedrijfs)restaurants, ticket bestel oplossingen voor bioscopen, theaters, etc. Wij produceren niet alleen deze bestelzuilen maar ondersteunen juist deze partijen hoe onze hardware te integreren met hun (sw) toepassingen. Wat hierbij komt kijken zal ook naar voren worden gebracht:

- Koppeling met pinapparaten

- QR betalen

- etc.

Meer over onze bestelzuilen geschikt voor de horeca treft u aan op deze pagina. Voor retail, musea, etc. treft u op deze pagina meer informatie aan. Voorbeelden van de diverse toepassingen treft u aan op deze pagina.

Ontvang gratis een gepersonaliseerd flesje Heineken bier

In samenwerking met Heineken krijgt iedereen die actief** heeft deelgenomen aan één van dit event een gepersonaliseerd flesje Heineken bier, MITS ook ingeschreven via het inschrijfformulier

**Het event duurt ongeveer een 1.5 uur. 

 

 

Deelname (online) Event Bestelzuilen

Gebruik het formulier om je aan te melden voor deelname aan het gratis event. Via Zoom kunt u ook online deelnemen aan het event. Dus mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen naar Son & Breugel meld je aan voor de online deelname.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding