Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Op 9 oktober organiseren we een uniek event waar we we niet alleen naar voren brengen hoe je bestelzuilen en interactieve toepassingen kunt inzetten maar waar we met name weer gaan genieten van snelle rallyauto's.

Op zaterdagavond 9 oktober vormt industrieterrein Ekkersrijt, waarop Prestop is gevestigd, namelijk wederom het decor van een spectaculaire klassementsproef van de ELE Rally. Vorig jaar was er helaas geen rally en konden we dus niet onze relaties, leveranciers, vrienden, etc. uitnodigen om aanwezig te zijn om tezamen de rally auto’s op voorbij te zien racen onder het genot van een hapje en drankje.

Dit jaar gaat het gelukkig wel door en zullen we wederom een schitterende avond hebben met voldoende eten en drinken. Vanaf 18.00 zullen we vanuit de tuin van Prestop op minder dan 2 meter afstand Parijs Dakar auto’s en de echte rally kanonen voorbij zien komen tijdens de officiële klassementsproef. 

Een klassementsproef is dé plek om indrukwekkende stuurmanskunsten te bewonderen! Een klassementsproef is een parcours over afgezette wegen dat elke deelnemer zo snel mogelijk dient af te leggen. 

Uniek dit jaar is dat we onze gasten live kennis laten maken van bestelzuilen. Via deze bestelzuilen kan een broodje worden besteld bij de broodjesbus en kan er drankjes worden besteld die daarna bij de bartafels worden afgeleverd.

Voor de ondernemers uit de horeca maar ook uit de retail die geïnteresseerd zijn in bestelzuilen maar ook willen weten hoe onze interactieve oplossingen kunnen worden ingezet om meer beleving te brengen op de winkelvloer openen we ons Experience centre al om 16.00.

Van 16.00 uur tot 17.30 zullen we in de vorm van live demonstraties en uitleg geven hoe bestelzuilen kunnen bijdragen in meer omzet, ontlasting van personeel en vergroten van klantentevredenheid. Verder laten we zien wat je met touchtafels, interactieve etalages, informatiezuilen etc. meer beleving op de winkelvloer kunt brengen.

ELE Rally

Ik kom graag naar het event. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding