Ontwerp en productie op maat.

Het ontwerpteam van Prestop ontwikkelt producten in SolidWorks. Vanaf de basis en soms met de input van de klant maken we een design. Afhankelijk van locatie, doel en budget worden materialen gekozen. Dit kan bijvoorbeeld RVS, Cortenstaal, staal of aluminium zijn. Prestop beschikt over een bijzondere expertise in beglazing, in alle materialen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan gehard glas, plexiglas of spiegelglas. In onze cleanroom kan het glasoppervlak voorzien worden van een PCAP-touchlayer. In de afgelopen 25 jaar heeft Prestop al veel ontworpen en geproduceerd, op maat en voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Ontwerp

Op zoek naar een unieke interactieve oplossing? We maken graag een ontwerp dat voldoet aan alle eisen.

voeg toe aan infoaanvraag

Consultancy

Vragen over toepassingen, applicaties of apparatuur? Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie

Prestop kiest er bewust voor om alles in Nederland te produceren, zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie en assemblage in eigen beheer.

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, kiest Prestop er bewust voor om alles in Nederland te produceren. Of het nu om kleine of grote series gaat, de klant krijgt altijd een 100% Nederlands product van hoge kwaliteit, voor een juiste prijs. Prestop producten hebben een CE-marking en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormeringen. Elke andere vorm van certificering op de Prestop producten is tevens mogelijk.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream