Ontwerp en productie op maat.

Het ontwerpteam van Prestop ontwikkelt producten in SolidWorks. Vanaf de basis en soms met de input van de klant maken we een design. Afhankelijk van locatie, doel en budget worden materialen gekozen. Dit kan bijvoorbeeld RVS, Cortenstaal, staal of aluminium zijn. Prestop beschikt over een bijzondere expertise in beglazing, in alle materialen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan gehard glas, plexiglas of spiegelglas. In onze cleanroom kan het glasoppervlak voorzien worden van een PCAP-touchlayer. In de afgelopen 25 jaar heeft Prestop al veel ontworpen en geproduceerd, op maat en voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Ontwerp

Op zoek naar een unieke interactieve oplossing? We maken graag een ontwerp dat voldoet aan alle eisen.

voeg toe aan infoaanvraag

Consultancy

Vragen over toepassingen, applicaties of apparatuur? Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie

Prestop kiest er bewust voor om alles in Nederland te produceren, zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie en assemblage in eigen beheer.

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, kiest Prestop er bewust voor om alles in Nederland te produceren. Of het nu om kleine of grote series gaat, de klant krijgt altijd een 100% Nederlands product van hoge kwaliteit, voor een juiste prijs. Prestop producten hebben een CE-marking en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormeringen. Elke andere vorm van certificering op de Prestop producten is tevens mogelijk.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom