Software en content op maat.

Bij Prestop vult de afdeling Creations datgene aan, waar de klant zelf niet uitkomt. Levert de klant een eigen applicatie aan, maar is de content ontoereikend? Geen nood! Creations zorgt dat alles compleet en werkend naar de klant gaat. Ook voor totaaloplossingen maken we de content in orde, inclusief een gebruiksvriendelijke user interface. Een mooi voorbeeld daarvan is de bestelzuil die Prestop voor de ANWB mocht maken, inclusief een aan de zuil gekoppelde pinautomaat. Creations maakt tevens gebruik van multitouch software Omnitapps, maar werkt (in dienst van de klant) ook graag samen met andere softwarebedrijven. Samen de software beoordelen en testen heeft daarbij de voorkeur. Wij praten dezelfde taal als de software ontwikkelaar en werken aanvullend of samen aan een project waar gewenst. Met expertise in Android, IOS, Windows en Chrome zorgen wij ervoor dat software werkt zoals het moet.

Touch applicaties

Wij vertellen je graag meer over touch applicaties, interactieve presentaties en maatwerk software.

voeg toe aan infoaanvraag

API koppeling

Met een API kunnen we een koppeling maken tussen een bestaande database en een touch applicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Contentcreatie

Wij creëren content voor touch applicaties en zorgen voor een gebruiksvriendelijke user interface.

voeg toe aan infoaanvraag

Omnitapps4 Composer

Omnitapps4 is een multitouch softwarepakket dat continu wordt ontwikkeld door onze developers van de afdeling Creations, met als doel om snel met bestaande content zoals foto's, video's en PDF's een interactieve presentatie of applicatie te maken.

voeg toe aan infoaanvraag

SiteKiosk

Laat klanten en collega's veilig gebruikmaken van het internet via een webbrowser op een informatiezuil of touchscreen! Met SiteKiosk definieer je het gebruik zoals de toegang tot bepaalde websites, programma's en documenten. 

 

voeg toe aan infoaanvraag

Enkele creaties gemaakt door onze afdeling creations:

 

Droogdok Jan Blanken interactieve presentatie

Heineken Experience maatwerk software

Halli Galli games

Halli Galli multitouch games

Vincentre interactieve presentatie

ASML maatwerk software

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream