Software en content op maat.

Bij Prestop vult de afdeling Creations datgene aan, waar de klant zelf niet uitkomt. Levert de klant een eigen applicatie aan, maar is de content ontoereikend? Geen nood! Creations zorgt dat alles compleet en werkend naar de klant gaat. Ook voor totaaloplossingen maken we de content in orde, inclusief een gebruiksvriendelijke user interface. Een mooi voorbeeld daarvan is de bestelzuil die Prestop voor de ANWB mocht maken, inclusief een aan de zuil gekoppelde pinautomaat. Creations maakt tevens gebruik van multitouch software Omnitapps, maar werkt (in dienst van de klant) ook graag samen met andere softwarebedrijven. Samen de software beoordelen en testen heeft daarbij de voorkeur. Wij praten dezelfde taal als de software ontwikkelaar en werken aanvullend of samen aan een project waar gewenst. Met expertise in Android, IOS, Windows en Chrome zorgen wij ervoor dat software werkt zoals het moet.

Touch applicaties

Wij vertellen je graag meer over touch applicaties, interactieve presentaties en maatwerk software.

voeg toe aan infoaanvraag

API koppeling

Met een API kunnen we een koppeling maken tussen een bestaande database en een touch applicatie.

voeg toe aan infoaanvraag

Contentcreatie

Wij creëren content voor touch applicaties en zorgen voor een gebruiksvriendelijke user interface.

voeg toe aan infoaanvraag

Omnitapps4 Composer

Omnitapps4 is een multitouch softwarepakket dat continu wordt ontwikkeld door onze developers van de afdeling Creations, met als doel om snel met bestaande content zoals foto's, video's en PDF's een interactieve presentatie of applicatie te maken.

voeg toe aan infoaanvraag

SiteKiosk

Laat klanten en collega's veilig gebruikmaken van het internet via een webbrowser op een informatiezuil of touchscreen! Met SiteKiosk definieer je het gebruik zoals de toegang tot bepaalde websites, programma's en documenten. 

 

voeg toe aan infoaanvraag

Enkele creaties gemaakt door onze afdeling creations:

 

Droogdok Jan Blanken interactieve presentatie

Heineken Experience maatwerk software

Halli Galli games

Halli Galli multitouch games

Vincentre interactieve presentatie

ASML maatwerk software

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom