PERSONEEL GEZOCHT

Artikel Tuinzaken

Dinsdag 08 Juni 2021

In het laatste nummer van Tuinzaken heeft Anita Meuleman een mooi stuk geschreven over de toepassingen van bestelzuilen in tuincentra. Het stuk heet “Gemak is de nieuwe norm”.

 

De sterke merken van de toekomst investeren in gemak, hun producten en diensten maken het leven van de consument ook daadwerkelijk gemakkelijker. Maar vergeet ook het winkelen zelf niet: de winkelervaring soepel, snel en succesvol laten verlopen; ook dat is gemak voor de klant. En dat gaat verder dan gratis bezorging of snelle verzending. Ook de algemene klantervaring, de omnichannel strategie en eventuele aanvullende diensten zijn hierbij van groot belang.

 

Het gehele artikel kunt u hier bekijken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding