Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Drie grote events. Maak kans op een trackday

Woensdag 15 September 2021

We geven vol gas en gaan samen met jou racen!

Eindelijk na een half jaar bouwen- en verbouwen hebben we niet alleen een nieuw magazijn van erbij, maar ook extra assemblage ruimte en een uitbreiding van ons Interactief Experience Centre.

Ook hebben hebben we niet stil gezeten inzake ontwikkeling van diverse nieuwe producten en diensten op het gebied van bestelzuilen, interactieve beleving, aanmeldzuilen, etc..

Uiteraard was u altijd al (virtueel) welkom bij ons. Echter met de nieuwe richtlijnen betekent dat er in principe geen beperkingen zijn om ons te bezoeken op de volgende evenementen waarvoor we u graag uitnodigen. Iedereen die deelneemt aan één van deze evenementen maakt tevens kans op een trackday op het circuit Zandvoort.

28 September: Live presentatie Alles over bestelzuil.

Volg ons online of loop mee tijdens onze demonstraties van de diverse bestelzuil toepassingen 

9 Oktober: ELE Rally

Bezoek Experience Centre en kijken naar spectaculaire Klassementsproef ELE Rally

3 & 4 November: Museum Vakdagen

Bezoek gratis onze stand op woensdag 3 en/of donderdag 4 november 2021 de professionele vakbeurs voor de Nederlandse en Vlaamse museumbranche.

Registreer je vandaag nog voor één of meerdere van deze evenementen en maak kans op het serieus (mee)rijden in een professionele raceauto op Circuit Zandvoort.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding