SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Geldmaat informatiezuilen zorgen voor verduidelijking in de Geldmaatwinkel

Maandag 20 Maart 2023

Als je wel eens contant geld opneemt, ben je vast wel bekend met de Geldmaat: de gele pinautomaat die steeds meer de oude geldautomaten van banken vervangt. Maar wist je dat er ook Geldmaatwinkels zijn? En dat deze winkels een handige informatiezuil hebben waarmee je snel en makkelijk geholpen kunt worden? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Geldmaat informatiezuil in de Geldmaatwinkel.

Wat is een Geldmaatwinkel?

Bij Geldmaatwinkels kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten contant geld opnemen en storten bij vijf tot acht automaten. De winkels zijn onbemand, ruim opgezet en gemakkelijk toegankelijk. Ze zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en bieden de volgende diensten: het opnemen van biljetten en muntgeld, en het storten van biljetten, muntgeld en sealbags. Samen met Schuberg Philis heeft Prestop de eerste van vele informatiezuilen neergezet in een Geldmaat winkel.

Wat is de Geldmaat informatiezuil?

De Geldmaat informatiezuil is een interactief scherm waarop je snel en makkelijk informatie kunt vinden over allerlei zaken rondom contant geld. Zo kun je bijvoorbeeld informatie vinden over de stappen die je moet volgen op de stortingsautomaten in de winkel, of over de kosten die verbonden zijn aan het opnemen of storten van geld. Daarnaast kun je via de informatiezuil ook snel en makkelijk contact opnemen met de klantenservice van de Geldmaat.

Eminent zuil en SiteKiosk Online

De zuil die nu in een Geldmaat winkel staat is een Eminent 24Lx43P, wat betekent dat het een 24" touchscreen beneden heeft en een 43" touchscreen boven. Een heel handige zuil om via signage duidelijk te maken wat bezoekers met de zuil kunnen doen. Speciaal gecoat in de kenmerkende gele kleur van Geldmaat met het logo erop zal deze kiosk genoeg aandacht trekken. De software die erop draait is Sitekiosk Online. Prestop is de officiële reseller van dit pakket waarmee Schuberg Philips de zuil heeft ingericht.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden met informatiezuilen voor jouw winkel?

bekijk ons koop-aanbod informatiezuilen   bekijk ons huuraanbod informatiezuilen   SiteKiosk

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding