Genomineerd voor ondernemer van het jaar 2018

Dinsdag 15 Januari 2019

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert LionsClub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018 in Son. Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van Son. De genomineerde ondernemers sluiten allemaal aan bij het thema "Veerkracht tonen". Alexander Aelberts is genomineerd voor de categorie Ondernemer van het Jaar Ekkersrijt 2018. Hieronder alle genomineerden. 

Voor de categorie Ekkersrijt zijn genomineerd:

•    Martijn Seerden van Jase Packaging
•    Alexander Aelberts van Prestop B.V.
•    Joop Kastelijn van de Brug Timmerfabriek Son  B.V.

Voor de categorie Son en Breugel zijn genomineerd:
•    Koen Sol van Sol Makelaardij
•    Erik van den Berg van Fiets en sport van den Berg 
•    Duncan Weijers van Bloemsierkunst de Groenstylist

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de  grote tent op het Kerkplein in Son. Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kunnen besteld worden via www.ondernemervhjaar.nl.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom