Informatiekiosken geleverd voor het IBM Business Event 2014

Woensdag 21 Mei 2014

Op 20 mei vond het IBM BusinessConnect 2014 event plaats in DeFabrique in Utrecht. Het event telde meer dan 500 deelnemers. Business professionals en beslissers werden bijgepraat over belangrijke trends, die een grote impact hebben op de manier van werken van hun organisaties. Ze deden inspirerende ideeën op en maakten kennis met nieuwe oplossingen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Prestop heeft voor dit event 5 kiosken geleverd waarop een eigen configuratie te zien was. Daarnaast was er ook een Giant I-Pad ingezet en waar mensen ook interactief informatie konden opvragen.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom