RESELLERS GEZOCHT

Innovatieve Express Check-in Zuilen voor Efficiëntere Aftersales Processen in Automotive Branche

Woensdag 15 Maart 2023

De Automotive branche blijft zich ontwikkelen en innoveren om klanten de best mogelijke service te bieden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het optimaliseren van aftersales processen en het bieden van volledige transparantie en digitalisering richting de klanten. Hierbij staat persoonlijk klantcontact nog steeds hoog in het vaandel, maar nieuwe technologieën maken het mogelijk om dit op een efficiëntere manier te doen.

Express Check-in Zuilen zijn een goed voorbeeld van een innovatie die de automotive branche verder kan helpen. Recentelijk heeft Prestop in samenwerking met RAP Media vier van deze zuilen geleverd aan de Terwolde Renault groep in het noorden van Nederland. In dit artikel lees je meer over hoe deze zuilen werken en welke voordelen ze bieden voor zowel klanten als de werkplaats

Digitaal Inchecken via Express Check-in Zuilen

Met de Express Check-in Zuilen kunnen klanten hun auto snel en eenvoudig digitaal inchecken tijdens hun bezoek aan de werkplaats. Dit bespaart tijd en maakt het mogelijk om wachttijden bij de servicebalie te verminderen, vooral tijdens drukke ochtenden en middagen. Het proces is simpel: de klant verifieert zichzelf met zijn kenteken of e-mailadres en kan vervolgens via een geheime code de sleutel achterlaten in één van de kluisjesin dezelfde lockerzuil.

Snelle Sleutelafgifte en Efficiënte Werkzaamheden

Een ander groot voordeel van de Express Check-in Zuilen is de snellere sleutelafgifte. De monteur krijgt direct bericht dat de sleutel is ontvangen en kan middels een QR-code de sleutel ophalen uit het kluisje en direct starten met de werkzaamheden. Dit zorgt voor efficiëntere werkzaamheden en een snellere service voor de klant.

Ontwerp en Productie van de Zuilen

De zuilen zijn ontworpen en geproduceerd door Prestop en zijn voorzien van een 27" touchscreen en een 27" signage scherm. Het bovenste signage display wordt gestuurd door de RAP Playersoftware, terwijl de locker software afkomstig is van Claire Automotive.

De Express Check-in Zuilen zijn een innovatieve oplossing voor efficiëntere Aftersales processen in de Automotive branche. Ze bieden zowel voordelen voor de klant als voor de werkplaats. Klanten kunnen snel en eenvoudig digitaal inchecken, terwijl de werkplaats sneller en efficiënter kan werken dankzij de snellere sleutelafgifte en het gebruik van nieuwe technologieën. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer en meer bedrijven binnen de branche deze zuilen implementeren om de service aan klanten te verbeteren. 

Bekijk een demo hieronder!

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw autoshowroom?

aanmeldzuilen   custom oplossingen

Prestop locker kiosk automative bedrijf

Express check-in zuil keylocker in actie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak