Inspiratieschermen en touchscreen tafels voor Karwei

Maandag 19 Maart 2018

In de nieuw verbouwde winkels van Karwei wordt veelvuldig gebruik gemaakt van interactieve oplossingen zoals grootformaat touchscreens, custom touchscreen tafels en de Karwei deurenselector. Hierdoor wordt meer beleving gecreëerd op de winkelvloer en dat wordt door de klant als zeer positief ervaren. Ook kunnen de verkopers samen met de klant het gehele assortiment bekijken en direct advies geven.

Deurenselector

In de Karwei-winkels heeft Prestop per filiaal een deurenselector met een 65″ touchscreen geïnstalleerd, hierop kunnen bezoekers alle varianten van de binnen- en buitendeuren bekijken. Om alle deuren op een interactieve manier weer te geven heeft Prestop Creations een speciale (multitouch) applicatie gemaakt met Omnitapps.

Inspiratietafel

Voor Karwei is het belangrijk dat zij klanten kunnen inspireren, dat kan nu op een custom touchtafel met een 42″ PCAP touchscreen. Speciaal aan deze touchtafel is dat het touchscreen door Prestop gemaakt is. Prestop produceert namelijk touchscreens in bijna alle vormen en maten in onze eigen gecertificeerde cleanroom. Daarna hebben we het touchscreen in de tafel geplaatst en de custom schakelaar ingebouwd.

Grootformaat touchscreens als inspiratieschermen

Inspiratie is superbelangrijk! Naast de deurenselector en de custom touchtafels heeft de klant de mogelijkheid om zich verder te laten inspireren op twee 55″ (inbouw) touchscreens.

 

Touchscreen  Touchscreen tafel  Case

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom