PERSONEEL GEZOCHT

International Covid QR-code check Kiosk

Vrijdag 03 December 2021

Internationale Covid QR-code check kiosk

Uw personeel hoeft geen Smartphone of tablet te gebruiken met “onhandige” camera om internationale QR test-, vaccinatie- of herstel certificaten te controleren. Met deze kiosk oplossing kan de gast door een QR-code lezer een scan uitvoeren. Uw personeel hoeft daarna alleen het i.d. te controleren of een controlevraag te stellen. “Wat is uw geboortejaar”?

De kiosk leest QR-codes van papier of een smartphone.

Standaard geleverd met een display waarop de scan resultaten getoond worden. Ingebouwde computer. Het enige wat u hoeft te doen is plaatsen, stroom en een netwerkkabel aansluiten. Het is een Plug & Play oplossing. Als u meerdere systemen bij uw winkels, keten of vestigingen plaatst, kunt u online via een portal de systeemstatus van alle kiosken bekijken. De kiosk start vanzelf in de scanner applicatie en is beveiligd tegen misbruik door SiteKiosk technologie.

brochure

Bekijk hieronder screenshots van de applicatie.

covid qr code scanner screenshot
covid qr code scanner screenshot
covid qr code scanner screenshot
covid qr code scanner screenshot
covid qr code scanner screenshot
covid qr code scanner screenshot

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over QR-code scanzuilenSiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding