PERSONEEL GEZOCHT

Kom je ons bezoeken op de EuroCIS in Düsseldorf?

Dinsdag 31 Mei 2022

Ontmoet ons op de belangrijkste retail technology vakbeurs

Na een verplichte pauze van twee jaar gaat de EuroCIS eindelijk weer door! De EuroCIS in Düsseldorf is dé toonaangevende beurs voor retail technology en vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni. Het evenement van het nieuwe denken en het nieuwe doen. Een hotspot voor iedereen die nieuwe dingen mogelijk maakt, ontwikkelingen aanjaagt en de weg volgt naar de digitale toekomst. Exposanten tonen hier de nieuwste ontwikkelingen en innovaties voor de retail.

Prestop is natuurlijk aanwezig

Wij zijn aanwezig met een stand in hal 10 op plaats C33 waar we je graag bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Uiteraard tonen we hier ook onze nieuwste producten zodat je ze zelf kunt zien en proberen. Kom je ons bezoeken? Kom dan naar onze stand of bel of Whatsapp Alexander Aelberts op telefoonnummer 06 29096119 om een afspraak te maken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding