Laatste plekken beschikbaar

Dinsdag 14 Mei 2019

Inmiddels hebben veel mensen zich aangemeld voor hét bestelzuilen en self-service kiosken event op 23 en 24 mei. Dit event staat in het kader van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestelzuilen en self-service kiosken en is verspreid over twee dagen. Waar het allemaal plaatsvindt? In het grootste Interactive Experience Center van Europa. 

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar.
Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan!

Aanmelden

Presentaties van specialisten en klanten

Kom naar ons event en laat je informeren door productspecialisten. Laat je inspireren door de succesverhalen die klanten van Prestop graag met je delen. Diverse partners van Prestop zullen je vragen beantwoorden, zodat de wereld van touchscreen technologie geen geheimen meer voor je heeft. Bij de parallelsessies bepaal jij zelf bij welke presentatie je aanwezig wilt zijn. Volg presentaties van ANWB, Google, Intel, ISS, KARWEI, Kees Smit Tuinmeubelen, Payconiq, Postnl, RE/ACT, Worldline en ZZAPPS. 

Ga naar programma

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom