Nieuwe buitenzuilen van Prestop beschikbaar!

Donderdag 29 Maart 2018

Ons assortiment van buitenzuilen is uitgebreid met slanke buitenzuilen met een 55" touchscreen, duo buitenzuilen en een outdoor wall unit. De buitenzuilen zijn uitgerust met een 55″ high brightness display voor een optimale zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden. De stalen behuizing, sterke sloten en het 6 mm gehard glas maakt deze zuil vandalismebestendig. Uitgerust met een intelligente koeling en verwarmingssysteem is de zuil beschermd tegen weersomstandigheden van -20° tot +40° Celsius. Wilt u een interactieve buitenzuil? Dat kan met een PCAP touchscreen en bijbehorende multitouch software.

Extra slanke buitenzuilen

De buitenzuil met twee displays heeft slechts een diepte van 232 mm en de buitenzuilen met één scherm zijn zeer dun en hebben slechts een diepte van 169 mm!

 

Buitenzuilen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom