PRESTOP CREATIONS INTRODUCEERT OMNITAPPS INTERACTIVE WAYFINDING SOFTWARE

Donderdag 16 Mei 2013

Prestop Creations, wereldwijd bekend als ontwikkelaar van multitouch softwaretoepassingen lanceert met trots haar Omnitapps Interactive Wayfinding oplossing. Met Omnitapps Interactive Wayfinding kunt u uw eigen wayfinding oplossing creëren door een plattegrond van hoge resolutie en uw CSV (Excel) database te importeren.

De oplossing biedt een heleboel functies om de software naar uw wensen te personaliseren. De software is gemakkelijk aanpasbaar met logo’s, kleuren, tekst en buttons. Bovendien kunt u onbeperkt faciliteiten configureren, andere taal toetsenborden gebruiken en advertentiemogelijkheden aanbieden.

Uw gepersonaliseerde Omnitapps Interactive Wayfinding biedt gebruiksvriendelijke mogelijkheden om uw publiek te informeren op een manier die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van deze tijd.

 

meer weten? Neem contact op! 

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom