Prestop informatiezuil met Younit helpt Duitse consument fiets van Accell kiezen

Donderdag 20 December 2018

Snakeware uit Friesland heeft Younit op de Duitse markt geïntroduceerd. Younit is een digitaal platform, waarmee consumenten middels een informatiezuil in de winkel hun ideale fiets van Winora (onderdeel van Accell Group) kunnen uitkiezen.

Het digitale adviesplatform Younit van is in Duitsland inmiddels al meer dan 500 keer verkocht. Snakeware onderzoekt, samen met Accell IT, een verdere uitrol van het concept voor alle merken en producten van de Accell Group. Voor de Duitse markt is ervoor gekozen om de oplossing middels een informatiezuil van Prestop in de markt te zetten. Via deze zuil krijgen klanten in winkels advies over de aanschaf van een fiets.

Direct bestellen of later middels QR-code

Na het invoeren van enkele gegevens krijgt de consument suggesties voor passende fietsen. Daarna kan hij, al dan niet samen met een expert in de winkel, de modellen beoordelen. De favorieten worden opgeslagen en direct via de dealer besteld. Ook kunnen ze via een QR-code naar het e-mailadres van de consument verzonden voor een beslismoment later.

 

informatiezuilen

Speciaal ontwikkeld voor Winora Group

Younit is, zo zegt Snakeware, ‘een cloud-based, multibrand omnichannel platform, speciaal gebouwd voor de Winora Group. Het product is het resultaat van een samenwerking tussen Winora Group, Accell IT, Snakeware en Prestop, het Haibike Design Center, Radlabor Bike Sizing en designspecialist Cogniance’. De kick-off van het project was in Schweinfurt met de fietsmerken Haibike en Winora (onderdeel van Accell Group). Klik hier voor het meer info over Younit.

 

Na de succesvolle lancering in Duitsland kijkt de Accell Group ook naar andere landen.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom