Prestop infoschermen lopen goed in de binnenlocaties van Rivierenland

Dinsdag 28 Augustus 2012

Op verschillende binnenlocaties in Rivierenland vinden bezoekers grote 32 inch interactieve touchscreen infoschermen die informatie geven over het dichtstbijzijnde restaurant, fietsroute of bezienswaardigheid vanaf de plek waar men zich bevindt.

In 2012 zijn al meer dan 20 locaties voorzien van een infoscherm en dit najaar zullen de laatste schermen worden geplaatst. Ook een scherm op jouw locatie? Wees er snel bij, want er zijn nog slechts 3 beschikbaar!

Met het scherm in huis heb je een toegevoegde waarde en bied je service voor je eigen gasten en bezoekers. Alle toeristische data wordt geladen en onderhouden vanuit de centrale vrijetijdsdatabase Rivierenland en wordt automatisch gesorteerd op basis van jouw locatie. Daarnaast beschik je over meerdere eigen pagina’s en een screensaver die je zelf kunt inrichten en beheren. Zo kun je (extra) informatie over je bedrijf of een speciale aanbieding makkelijk presenteren met foto’s en video in een professionele uitstraling.

Een eigen scherm; hoe gaat dat in z’n werk? Allereerst wordt op jouw locatie door de leverancier met een ‘site survey’ bekeken wat de beste plek is voor het scherm. Zo wordt er gekeken naar lichtinval, draagkracht van de muur, stroom- en internetvoorziening e.d. Vervolgens wordt het scherm in overleg geplaatst en ingericht. Je krijgt een uitleg hoe je je eigen pagina’s kunt beheren en de benodigde informatie. Na inrichting wordt het scherm geactiveerd en kunnen we iedereen gaan vertellen dat men bij jouw locatie terecht kan voor hoogwaardige digitale informatie.

 

informatie zuil

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom