PERSONEEL GEZOCHT

Prestop introduceert wachtrijmanagement oplossing

Woensdag 13 Mei 2020

Om de bezoekers aan de winkel, restaurant, kapsalon, etc. goed te reguleren, levert Prestop sinds kort een wachtrijmanagement oplossing. Uit de eerste opstellingen bij twee retailers is gebleken dat de bezoekers zonder mondelinge uitleg snappen hoe ze een ticket kunnen verkrijgen en hoe ze kunnen zien wanneer ze toegang krijgen tot de locatie. 

Tijdens het wachten hoeven de bezoekers zich niet op te stellen in een wachtrij. Om te zorgen dat ze naast de nummerweergave op zijn/haar mobiel, ook de volgnummers op schermen kunnen volgen hebben we een aantal producten in ons assortiment opgenomen en zelf ontwikkeld. 

Meerdere combinaties mogelijk

Zo zijn er twee soorten digitale stoepborden, waarvan er een op accu's werkt. Verder zijn er ook high brightness schermen beschikbaar die achter het raam kunnen worden geplaatst. Deze schermen kunnen daarnaast ook in buitenzuilen worden ingebouwd, maar zijn bovendien een uitstekende oplossing i.cm. informatiezuilen.

Uniek is verder ook ons eigen Stop & Go systeem. Een tweetal sensoren kunnen zo worden ingesteld, zodat deze ook om de hoek kunnen “kijken”. Wie groen krijgt weet dat de weg vrij is. Wie rood krijgt moet even pas op de plaats maken.

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding