Prestop levert weegzuil bij Van der Bel

Maandag 08 Juli 2019

Van der Bel is een West-Fries familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. Zij verwerken afval op een uiterst vakkundige, efficiënte, persoonlijke en vooral zeer duurzame manier. De weegzuil van Prestop maakt het mogelijk om de verschillende soorten afval op een efficiënte en snelle manier te verwerken.

 

Weegzuil erkent elk voertuig via eigen pas

De eigen voertuigen van Van der Bel hebben elk een digitale pas. Daarmee wordt op een aparte weegbrug met weegzuil gewogen. De volle containers worden door eigen voertuigen opgepakt en gewogen. Afhankelijk van de pas toont de weegzuil automatisch de bij het voertuig behorende mogelijkheden op het scherm.

Ondanks de grote diversiteit aan voertuigen en afvalstromen wordt iedere chauffeur via de zuil eenvoudig door het registratieproces geleid.

 

Informatiezuilen    bestelzuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over weegzuilen, informatiezuilenbestelzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding