Prestop levert weegzuil bij Van der Bel

Maandag 08 Juli 2019

Van der Bel is een West-Fries familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. Zij verwerken afval op een uiterst vakkundige, efficiënte, persoonlijke en vooral zeer duurzame manier. De weegzuil van Prestop maakt het mogelijk om de verschillende soorten afval op een efficiënte en snelle manier te verwerken.

 

Weegzuil erkent elk voertuig via eigen pas

De eigen voertuigen van Van der Bel hebben elk een digitale pas. Daarmee wordt op een aparte weegbrug met weegzuil gewogen. De volle containers worden door eigen voertuigen opgepakt en gewogen. Afhankelijk van de pas toont de weegzuil automatisch de bij het voertuig behorende mogelijkheden op het scherm.

Ondanks de grote diversiteit aan voertuigen en afvalstromen wordt iedere chauffeur via de zuil eenvoudig door het registratieproces geleid.

 

Informatiezuilen    bestelzuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over weegzuilen, informatiezuilenbestelzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom