Prestop vacature: planner

Donderdag 11 Juli 2019
Vacature Planner

Een hamburger of binnenkort een pizza bestellen via een bestelzuil is steeds meer gemeengoed. Prestop is o.a. producent van deze bestelzuilen, maar ook van de touchscreens die Tommy Hilfiger en KPN gebruiken in hun winkels. Dit betekent dat we het (heel) druk hebben met de productie, installatie en support. Want Prestop ontwerpt en produceert niet alleen bestelzuilen, touchtafels en interactieve videowalls maar verhuurt, installeert en onderhoudt deze ook zelf.

Om te zorgen dat al onze klanten hun producten op tijd krijgen, onze installateurs weten waar en wanneer ze een interactieve oplossing moeten installeren of moeten repareren zoeken we een planner die alles in goede banen leidt.

Verantwoordelijkheden en taken

Prestop is een Value Added Manufacturer. Dit betekent dat we aan de door ons zelf geproduceerde producten ook de players en veelal software toevoegen. Prestop is simpel gezegd geen dozenschuiver. Dit zorgt ervoor dat ook de configuratie van de players moet worden ingepland, afspraken moet worden gemaakt met de koper inzake infrastructuur en stroom, etc. Je hebt de belangrijke rol dat de klanten niet alleen hun producten op tijd geleverd krijgen, maar dat de klant de voorbereidingen ook goed heeft uitgevoerd zodat de levering soepel verloopt en dat er bij issues snel een oplossing wordt gezocht. 

Na ontvangst van een opdracht plan je de productie van de apparatuur of voorbereiding voor de huuropdracht in. Eventuele wijzigingen in de planning geef je direct door aan de accountmanagers zodat zij tijdig hun klanten kunnen inlichten en samen met de klant en accountmanager zoek je naar een oplossing. 

Naast de planning intern ben je ook verantwoordelijk voor de planning/aansturing van de buitendienstmedewerkers die de producten moeten installeren of moeten repareren. Tevens ben je verantwoordelijk voor het eventueel inhuren van extra transportmiddelen of liften. Kortom je zorgt ervoor dat de buitendienst medewerkers de middelen hebben om de opdracht op tijd en optimaal kunnen uitvoeren.

 

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en je weet hoe het werken is in een kleine, platte organisatie
  • Je ziet geen problemen maar uitdagingen
  • Je kijkt altijd verder vooruit en kan snel schakelen mocht de planning anders gaan lopen
  • Je woont in de buurt van Eindhoven en je hebt een rijbewijs
  • Handson-mentaliteit, energie, pro activiteit, drive, inzicht om de planning van diverse disciplines optimaal in te vullen is belangrijker dan je opleiding
  • Salaris is conform je leeftijd en ervaring. Starten kan op korte termijn

Interesse? Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@prestop.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29096119!


Soort dienstverband: voltijd (40 uur).
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom