PERSONEEL GEZOCHT

Prestops nieuwe medewerker: Bart Velden

Vrijdag 08 Juli 2022

Welkom Bart!

Sinds 1 juli is Bart Velden het team van Prestop komen versterken. Bart gaat de functie van support- en accountmanager bij Prestop vervullen en gaat voor de beste klanttevredenheid en een optimale ervaring voor onze klanten met Prestop. 

Bart is bij Prestop komen werken omdat zijn functie bij zijn vorige werkgeven in twee nieuwe functies werd opgesplitst. Geen van beide functies pasten bij Barts toekomstbeeld dus is hij bij Prestop terecht gekomen. Wat Bart aantrekt in Prestop zijn de moderne en aansprekende producten en het werken in een jonge dynamische organisatie. Er wordt hard gewerkt aan een mooi product. Daarbij is de korte reistijd naar Prestop ook niet onbelangrijk!

De vacature sprak Bart aan omdat support- en accountmanagement perfect aansluit bij zijn ruim 20 jaar ervaring in beide disciplines. Het sollicitatiegesprek met Alexander Aelberts en Anne Knol verliep zeer positief. Met name het feit dat ze eerlijk en oprecht overkwamen gaf hem direct een goed gevoel bij Prestop.

Op de vraag wat Bart hoopt te bereiken bij Prestop kon hij kort zijn: Tevreden klanten!

Welkom Bart en we wensen je veel plezier en succes bij Prestop!

Ook werken bij Prestop?

Prestop groeit! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor zowel op kantoor als op onze assemblage-afdeling. Ook een bijbaan is zeker mogelijk. Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Wil je graag de mogelijkheden bespreken die bij jou passen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail: vacature@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding