Ben jij onze nieuwe collega?

Programmeer voor de gaafste klanten als Developer bij Prestop

Vrijdag 30 September 2022

Developer (medior)

Programmeer jij binnenkort klantportalen en laat jij systemen met elkaar communiceren? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden je leuke, uitdagende projecten met leuke collega's, goed salaris en reiskostenvergoeding. 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling zitten er uiteraard bij!

 

Maar wat kan je nog meer verwachten? Wat dacht je van trackdays op Zandvoort in echte raceauto's, basketballen met collega's op het basketbalveld in de tuin, racen tegen collega's in de racesimulator naast een van onze aquaria, lekkere BBQ's, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's!

Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@prestop.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29096119!

Heineken case developer Prestop

Bekijk wat onze software developers voor Heineken Experience hebben gemaakt
 

Bekijk vorige projecten!

Bekijk op de website van Omnivision een aantal projecten die we hebben gemaakt voor klanten zoals de ANWB, Karwei, VVV, Prénatal en Royal Canin.

Omnivision projecten

Platformen

Jouw ervaring met OOP programmeren en kennis van databases heb je opgedaan over 1 of meerdere jaren werkend als professional met o.a. de volgende platformen:

 • PHP / Node.js
 • HTML5 / CSS / Javascript
 • MySQL / PostgreSQL
 • VUE.js / React.js
 • (pre) Adobe AIR/Flash/Actionscript
 • (pre) JAVA

Opleidingsvoorkeur

 • Je hebt minimaal een HBO-niveau.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift (extra talen zijn een pré).

Wat verwachten we van je?

 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je bent klantgericht: Je herkent de wensen en behoeften van de klant.
 • Je bent leergierig en kunt goed communiceren.
 • Je voelt je thuis in een multidisciplinaire, dynamische omgeving.
 • Je bent gedreven, energiek en accuraat.
 • Interesse in nieuwe hardware systemen zoals multitouchscreens en kioskhardware (NFC/RFid/Ticketprinters/Webcam/Sensoren)
 • Kennis van Computers, Windows OS en netwerken in het algemeen.

Over Prestop

Self-service, self-check in, self-ordering, onbemande recepties, etc. ontwikkelen zich in deze periode sneller dan ooit. Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannel ervaring. Wij beloven elke gebruiker de ultieme beleving en optimale service. De connectie met data, presentaties, diensten en producten is met een vingerdruk gelegd. Daarnaast ontwikkelen wij continu de nieuwste technieken en materialen voor state of the art hard- en software.

Zo waarborgen wij iedere gebruiker de gewenste interactie in elke retail-omgeving, ontvangsthal, museum, experience center, etc. Wij zijn de grootste 'touch' specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en installatie van interactieve oplossingen, van informatie- en bestelzuilen, digitale recepties tot touchtafels en grote interactieve videowalls.

In het grootste Interactive Experience Center van Europa kunnen bezoekers deze interactieve oplossingen zelf ervaren. Een enthousiast team van productmanagers en sales brengt deze door Prestop geproduceerde oplossingen nationaal en internationaal onder de aandacht.

Soort dienstverband: voltijd (40 uur). Startdatum in overleg. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding