PERSONEEL GEZOCHT

Uitgelicht: Luminant line informatiezuilen

Vrijdag 06 Mei 2022

Maak informatie interactief beschikbaar

Met de Prestop Luminant line informatiezuilen informeer je bezoekers en klanten op een interactieve manier. Je kunt namelijk alle informatie naar wens laten zien en aanpassen waar nodig. Zo zorg je ervoor dat je altijd relevante en up to date informatie deelt. De informatiezuil is eenvoudig en intuïtief te bedienen waardoor klanten en bezoekers makkelijk informatie kunnen vinden. Klanten hoeven dus niet meer op zoek naar een vrije medewerker én je medewerkers kunnen zich dus beter concentreren op hun taken. En win-win situatie!

Ongekende mogelijheden met de Luminant line

De Luminant line is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een informatiezuil met een enkel landscape touchscreen, variërend van 24" tot 32". De zuil is echter ook uit te rusten met een landscape touchscreen in combinatie met een signage scherm. Informatie kan intuïtief opgevraagd worden op het touchscreen en op het tweede scherm kan een boodschap, promotie of aankondiging naar wens geplaastst worden. Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor een uitvoering met RFID waaroor eenvouding (door het oppakken van producten/samples) productinformatie kan worden gedeeld.

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, aanmeldzuilen of andere interactieve oplossingen? Neem dan contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in. Bekijk hier ook de brochure.

Download brochure

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding