Webinar bestelzuilen

Woensdag 11 November 2020

Martijn Otten, IT Manager Heineken Experience, vertelt je waarom in te schrijven voor dit webinar.

Op 24 en 26 november zullen we live vanuit ons Experience Centre een tweetal webinars houden specifiek alleen over bestelzuilen.  

Tijdens deze ligt focus op de toepassingsmogelijkheden, implementatie van een bestelzuil en praktijkvoorbeelden van o.a. vanHaren, Prenatal en Heineken.

In samenwerking met Heineken krijgt iedereen die actief** heeft deelgenomen aan één van deze webinars een gepersonaliseerd flesje Heineken bier. 

**Het webinar duurt ongeveer een uur. Het wordt uiteraard zeer gewaardeerd als je het webinar minimaal 30 minuten volgt. Na het het webinar ontvang je een mail van ons met daarin de link naar het een formulier waarin je de naam/tekst kunt invullen en het adres waar het flesje naar toe moet worden gestuurd.

Registreer je hier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding