Webinar Tile Talks

Maandag 09 November 2020

DISPLAX TILE is een ongelooflijk product dat Touch Video Walls opnieuw definieert. Het is ontworpen om te worden gebruikt in verschillende lay-outs met zijn ultieme touch prestaties en professionele LCD.

In de Webinar Tile Talks nemen we enkele use cases door in een leuk gesprek met drie gasten die de bedrijven vertegenwoordigen die verantwoordelijk zijn voor de installatieprojecten met TILEs, waaronder Prestop zelf. We willen echte use cases delen met de echte uitdagingen van het installeren van grote Video Walls en hoe TILE daar de perfecte oplossing voor is geworden.

Meld je vandaag nog aan voor deze webinar.

Meer info over touch videowalls tref je hier aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding