Ben jij onze nieuwe collega?

Zet de mooiste interactieve oplossingen in elkaar als assemblagemedewerker!

Vrijdag 25 November 2022

Kom jij onze mooie producten bouwen als assemblagemedewerker?

Ben jij die persoon die ervan houdt om aan leuke, technische producten te werken? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden je leuke, uitdagende projecten met leuke collega's, goed salaris en reiskostenvergoeding. 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling zitten er uiteraard bij! Als productiemedewerker zit je bij ons goed.

Maar wat kan je nog meer verwachten? Wat dacht je van trackdays op Zandvoort in echte raceauto's, basketballen met collega's op het basketbalveld in de tuin, racen tegen collega's in de racesimulator naast een van onze aquaria, lekkere BBQ's, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's!

Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@prestop.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29096119!

Fulltime of een bijbaantje?

Ook is deze functie in te vullen als bijbaan, dus wil je graag de mogelijkheden bespreken die bij jou passen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 

Prestop winora voorbeeld vacature

Raak geïnspireerd met hoe wij voor Winora 200 zuilen hebben gebouwd!

Wij zoeken nieuwe collega's

Zie jij een mooie toekomst bij Prestop, maar niet per se in de assemblage? Bekijk onze openstaande vacatures en hieronder onze wervingsvideo en stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@prestop.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29096119!

Prestop openstaande vacatures

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding