Ontwerp en productie op maat.

Het ontwerpteam van Prestop ontwikkelt producten in SolidWorks. Vanaf de basis en soms met de input van de klant maken we een design. Afhankelijk van locatie, doel en budget worden materialen gekozen. Dit kan bijvoorbeeld RVS, Cortenstaal, staal of aluminium zijn. Prestop beschikt over een bijzondere expertise in beglazing, in alle materialen en vormen. Denk bijvoorbeeld aan gehard glas, plexiglas of spiegelglas. In onze cleanroom kan het glasoppervlak voorzien worden van een PCAP-touchlayer. In de afgelopen 25 jaar heeft Prestop al veel ontworpen en geproduceerd, op maat en voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Ontwerp

Op zoek naar een unieke interactieve oplossing? We maken graag een ontwerp dat voldoet aan alle eisen.

voeg toe aan infoaanvraag

Consultancy

Vragen over toepassingen, applicaties of apparatuur? Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie

Prestop kiest er bewust voor om alles in Nederland te produceren, zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

voeg toe aan infoaanvraag

Productie en assemblage in eigen beheer.

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, kiest Prestop er bewust voor om alles in Nederland te produceren. Of het nu om kleine of grote series gaat, de klant krijgt altijd een 100% Nederlands product van hoge kwaliteit, voor een juiste prijs. Prestop producten hebben een CE-marking en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormeringen. Elke andere vorm van certificering op de Prestop producten is tevens mogelijk.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding