Onze verhuurproducten worden tijdelijk ergens anders ingezet!

Met de interactieve oplossingen van Prestop ben je altijd verzekerd van een perfecte presentatie op elke beurs en op elk evenement, ook op de zaak. Zakendoen met Prestop betekent kiezen uit het grootste assortiment aan touchscreen oplossingen in de Benelux. 

Echter vanaf 20 maart hebben we ervoor gekozen om onze producten, hopelijk juist zo kort mogelijk, in te zetten in woonzorghuizen, verpleeghuizen, etc. We bouwen de meeste touchtafels en informatiezuilen om tot videobel oplossingen.

 Uiteraard hopen we dat u wel bij ons gaat huren zodra er weer beurzen zijn!!

Ontdek onze (tijdelijk niet-verkrijgbare) verhuur producten.

Bekijken

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding