SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Wij werken graag samen met resellers.

Prestop onderscheidt zich in de markt door als fabrikant zeer nauw samen te werken met resellers die onze producten en oplossingen toepassen in hun eigen projecten. Samen zorgen we ervoor dat de hardware en software optimaal functioneert.

Wil je reseller worden? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in!

De meeste geschikte touchscreens

In het kader van Covid-19 zijn standaard touchscreens niet geschikt voor gebruik in een meubel, buitenopstelling of informatiezuil. Dit komt door de naad tussen het scherm en de behuizing. Prestop heeft een eigen cleanroom voor de productie van touchscreens die volledig achter glas zitten, dus geen naden. Dat stelt onze resellers in staat om elke gewenste vorm of maatvoering aan te bieden aan haar relaties die goed schoon te maken zijn.

 

Fabricage touchscreens  ontwerp & productie

Gratis testapparatuur

Het van belang om nu te onderzoeken en testen wat de beste oplossingen zijn voor de verschillende branches zoals de musea en horeca. Om oplossingen te testen stelt Prestop gratis apparatuur ter beschikking. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Ontzorgen door eigen IT- en softwarespecialisten

Prestop noemt zich niet voor niets Value Added Manufacturer. Dit kunnen we waarmaken doordat we eigen IT- en softwarespecialisten hebben die onze resellers ondersteunen met de implementatie van onze producten. Wij bouwen dus GEEN webshop of applicatie en leveren GEEN kassasystemen. Echter weten we wel hoe API’s werken van Adyen, Worldline, Molie, Pay.nl, Icepay, CCV, Rabobank, etc. Ook weten we hoe pc’s remote beheerd kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze resellers en hun klanten het beste kunnen ontzorgen!

Wordt Prestop reseller!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding