Ben jij onze nieuwe collega?

Digitale receptie zuilen

Een selfservice informatiepunt met videobel functionaliteit kan in een openbare ruimte worden ingezet van een luchthaven, lobby of ontvangsthal. Deze videochat zuilen zijn uitbreidbaar met een barcode scanner, RFID-reader, paspoort scanner en andere randapparatuur. Prestop ontwikkeld en produceert deze zuilen op maat.

Digitale receptie met handgel dispenser

Door Corona zijn handgel dispensers gemeengoed geworden. In opdracht van één van onze resellers hebben we onze standaard digitale receptiezuilen voorzien van een contactloze handgel dispenser. Voortaan kunnen bezoekers zichzelf melden aan de zuil en contact opnemen met degene waarmee ze een afspraak hebben. De aanmeldzuil heeft een speaker, camera en een ingebouwde desinfectiegel dispenser. Van tevoren en na gebruik van het touchscreen kunnen de bezoekers hun handen ontsmetten.

digitale receptie zuil met desinfectie gel dispenser

Bekijk onze desinfectie receptiezuil

Custom chauffeurszuil buitenzuil

Chauffeurszuil

Een chauffeurszuil is een buitenzuil, speciaal geschikt voor het aanmelden of registreren. Extra opties bij deze buitenzuil zijn uitbreiding met intercom, camera en een koppeling met een database.

Hotel

Hotelgasten of bezoekers aan een congres of evenement kunnen zich inchecken via een incheckzuil. De zuil kan worden uitgerust met een bijvoorbeeld een barcode scanner, printer, RFID-reader of paspoort scanner.

Videobel toepassingen

Door de toename van het gebruik van videobelprogramma's zoals Zoom en Teams i.v.m. het thuiswerken is ook de vraag toegenomen naar het gebruik van videobellen in informatiezuilen en bestelzuilen. Prestop heeft al sinds april 2019 ervaring met videobellen doordat deze toepassingen wordt toegepast in de Selfservice zuilen van Schiphol. De toegepaste componenten kunnen uiteraard ook worden toegepast in andere maatwerk zuilen.

Schiphol

Schiphol zet diverse communicatiekanalen in om de reiziger in de terminal te helpen bij vragen of problemen. Reizigers kunnen al langer 24 uur per dag contact opnemen met Schiphol via telefoon, e-mail, chat en social media zoals WhatsApp, Facebook (Messenger), Twitter en Instagram. Daar zijn selfservice informatiepunten bijgekomen, meerdere selfservice informatiepunten staan verspreid over verschillende locaties in de terminal.
Deze op maatgemaakte zuilen zijn uitgerust met een Videochat applicatie. De gebruikers kunnen een video chat aangaan met een medewerker van Schiphol.

Schiphol videobel zuil self-service informatiepunt

Schiphol selfservice informatiepunt

Bekijk de video van Schiphol over de nieuwe informatiezuilen.

Schiphol videobel zuil Up in the Sky nieuws

Up in the Sky nam een kijkje

Bekijk de video.

Schiphol videobel zuil 360 graden video

Bekijk de 360 graden video van de SSU

Heb jij ook interesse in maatwerk digitale receptie en/of videobel oplossingen? Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding