SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Robot arm

Een robotarm die wordt aangestuurd door het aanraken van een touchscreen is één van de mogelijkheden om meer beleving te brengen. In het Interactive Experience Centre is een testopstelling opgesteld waarmee we laten zien wat er mogelijk is. Het longstreched scherm is tevens een (maatwerk) touchscreen van Prestop! Vraag vandaag nog een livestreaming demo aan of een bezoek aan onze showroom.

Producten demonstreren

Laat de robot arm de producten in je vitrine of showroom demonsteren. Klanten of voorbijgangers kunnen via het touchscreen de arm activeren. Laat ze op een product drukken en de robot arm begint te bewegen, pakt het product op en laat hem zien in verschillende hoeken.

Bekijk hier hoe de robotarm het werkt!

Bekijk hier hoe de robotarm het werkt!

Heb jij interesse in maatwerk robot arm oplossing?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding