Ben jij onze nieuwe collega?

Naast interactieve oplossingen met Touchscreen levert Prestop ook maatwerk oplossingen met sensoren waarmee de klant-product-ervaring nog verder word vergroot. We hebben hiervoor verschillende oplossingen die gecombineerd kunnen worden met vrijwel alle touchscreenoplossingen.

 

Nabijheid sensoren (Proximity)

Trek aandacht zodra iemand zich in nabijheid van de kiosk bevind.

Nabijheid sensoren geven de mogelijkheid om aandacht van passerende klanten/bezoekers te trekken.

Een sensor herkent de aanwezigheid van een persoon voor- of in buurt van een kiosk of Touch Screen tafel. Bij aanwezigheid kan bijvoorbeeld een presentatie gestart worden met bewegend beeld en geluid. Dit kan de trigger zijn voor een klant om de kiosk te gebruiken.

Use Case:

De nabijheid sensor gemonteerd in een kiosk of voor een Touch Screen Videowall

 • Een Interactieve Videowall geeft een eenvoudige video weer totdat de sensor iemand detecteert. Er begint een nieuwe flitsende video te spelen met geluid om aandacht te trekken van de passant.
 • Een bestel kiosk in een winkel die algemene beelden laat zien. Zodra iemand naar de kiosk loopt toont de kiosk vanzelf de startpagina om een keuze te maken.

 

Interactive Digital Signage

Op het Touch Screen kan informatie getoond worden van het geactiveerde product. De productpagina’s kunnen via een online beheer omgeving worden opgemaakt. Het is een zogenaamde WYSIWYG omgeving. (What You See Is What You Get) U kunt zelf verschillende elementen en achtergronden plaatsen. De achtergronden kunnen bijvoorbeeld ook een video zijn. Maar ook op de pagina zelf kan op elke plek video worden afgespeeld.

Elementen:

 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Knoppen (afbeeldingen, video)
 • Tekst
 • Achtergrond (afbeelding of video)
 • Website (op het hele scherm of deel van het scherm)
 • Container (een groep/collectie van elementen als geheel)

Als het systeem inactief is kan een algemene pagina getoond worden. De sensoren bepalen welke pagina getoond word. Een ander voordeel van online content opmaak is dat binnen de zelfde omgeving ook alle computers kunnen worden gemonitord. Het is dus een totaaloplossing voor systeembeheer en contentbeheer.

Radar veld detectie

Radar veld detectie

Infrarood afstand meting

Infrarood afstand meting

Laser afstand meting

Laser afstand meting

LED Verlichting - Kleur effecten

Met veelkleurige LEDstrip verlichting trekt u nog meer aandacht naar uw producten.

Door het productschap of plateau te verlichten en daarbij ook de LED verlichting te animeren trekt u direct aandacht naar de plek waar het nodig is.

LEDstrip verlichting kan het product van onder, boven of indirect aanlichten.

 • Het schap/plateau geeft licht
 • Een deel van het schap waar een product word opgepakt geeft licht of veranderd van kleur
 • Het product aanlichten
 • Bij de Place & Learn oplossing veranderd de kleur van het plateau om aan te geven dat het product herkent is.

De data die van de sensoren komt kan gebruikt worden om de LEDstrip te laten verkleuren en/of animeren. (beweging in kleurpatronen)

Heeft u ook interesse in maatwerk sensoren oplossingen vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding