PERSONEEL GEZOCHT

Temperatuur scan

Door Covid-19 ontstond tijdelijk een behoefte om de temperatuur te meten van personen die toegang willen krijgen tot een gebouw, winkel of complex. Om enigszins de personen met hoge koorts te signaleren hebben we een zuil ontwikkeld welke voorzien is van een scherm, camera en applicatie. De applicatie scant de temperatuur van het voorhoofd en geeft een temperatuur weer. Tevens kan worden ingesteld of de persoon een mondkapje draagt. Afhankelijk van de gemeten temperatuur zal op de scherm worden weergegeven dat de persoon doorgang krijgt. Mocht ook ingesteld staan dat moet worden gescand op een mondkapje en de applicatie signaleert dit niet, dan wordt dit ook weergeven.

Prestop verwerkt uiteraard graag de toegepaste techniek in andere behuizingen. Neem vandaag nog contact op voor maatwerk.

Heb jij ook interesse in maatwerk temperatuur scan zuilen? Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding