Ben jij onze nieuwe collega?

Touch overlays

Prestop is producent van alle Panasonic IR touchscreens voor Europa en was voorheen de producent van de Philips en Sony touchscreens totdat productie richting Maleisië en China ging. 

Naast deze standaard overlays produceren we ook op maat gemaakte touch overlays voor andere merken zoals Samsung, Philips en Nec en dan met name voor de grote schermformaten. De gebruikte touch techniek wordt bepaald door de omgeving waar ze worden toegepast, het schermformaat en uiteraard de prijs. IR frames zijn in principe goedkoper dan de frames die zijn voorzien van edge-to-edge PCAP glas.

LED-strip frame

Voor bepaalde toepassingen en/of een te donkere ruimte kunnen we onze touch overlays voorzien van een extra led strip frame. Standaard is de kleur wit echter kan de led ook in andere kleuren worden aangestuurd. Prestop levert namelijk de tools om vanuit de applicatie deze ledstrip aan te sturen.

Bekijk de delay mirror met ledframe

Panasonic

Prestop voorziet de door Panasonic aangeleverd schermen van onze gepatenteerde touchskin. De typenummers van de schermen die je kunt bestellen bij jouw Panasonic distributeur zijn:

IR                                   PCAP

98"     TH-98SQ1   65"     TH-65EQ1
86" TH-86EQ1   55" TH-55EQ1
75" TH-75EQ1   43" TH-43EQ1
65" TH-65EQ1      
55" TH-55EQ1                   
50" TH-50EQ1      
43" TH-43EQ1      Voor Panasonic Europe produceren we sinds 2016 alle touch screen monitoren die zij in Europa verkopen.

prestop touchframes voor panasonic

Heb je ook interesse in maatwerk touch overlays? Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding