Ben jij onze nieuwe collega?

Tijdens een bezoek aan het experience centre van Prestop gaf Martijn Mateman van State of Art, direct na de demonstratie van de Triumph motoren opstelling, de opdracht aan ons om een soortgelijke opstelling te ontwerpen. 

Het werd uiteindelijk een unieke kiosk/tafel met daarin twee 24 inch schermen verwerkt achter glas, gecombineerd met een videowall van Philips en twee configuraties gemaakt in Omnitapps.

Om het interactief te maken, brachten we in onze eigen cleanroom de touch folie aan op deze bijna 1,7 meter brede glasplaat. Tussen de twee schermen in werd bovendien het logo in kleur in de zeef print verwerkt. 

De behuizing, waarin een compacte pc en een extender is verwerkt, werd ook volledig op maat gemaakt en gepoedercoat in exact dezelfde kleur als de winkel opstellingen.

Op 27 november werd de winkel geopend die zich bevindt in de Mall of the Netherlands (Leidschendam) en werd tevens de op maat gemaakte bestelzuil onthuld. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over retail experience of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Aanvraagformulier applicaties

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van info over onze applicaties.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding