Ben jij onze nieuwe collega?

Met Omnitapps kunt u een geweldige, interactieve retail experience voor uw klanten maken. Met de applicatie kunt u zowel foto's en video's op het scherm waar u voor staat aansturen, maar deze ook op een tweede scherm afspelen. 

Daarnast kunt u met KNX/DMX oplossingen op iedere retaillocatie een eigen merkomgeving creëren. Laat klanten zelf bepalen wat zij willen zien. Biedt hen de mogelijkheid om via het touchscreen producten te bekijken, configureren en te bestellen. Maak van de kostbare vierkante meters een echte customer experience. Dankzij onze DMX en KNX integratie kan je de fysieke wereld en de digitale wereld verweven met elkaar. Een interactie op het scherm kan zorgen voor een fysieke beleving in licht, geluid en geur. Licht uit, spot aan. De klant staat in een theater waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over retail experience of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Aanvraagformulier applicaties

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van info over onze applicaties.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding