SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Videochat met remote medewerkers

Prestop heeft ervaring opgedaan met het maken van videochat oplossingen. Een virtuele helpdesk of een digitale receptie zijn slechts twee van de mogelijkheden die we met onze Secure Browser SiteKiosk kunnen creëren.

Schiphol

Schiphol gaat voor totale omnichannel communicatiemogelijkheden. Naast de al bestaande mogelijkheden om contact op te nemen bij vragen of problemen, heeft Schiphol ook Prestop selfservice informatiepunten. Deze kan je vinden geclusterd en verspreid in de terminals. Samen met Schiphol en BIS|Econocom hebben we gekeken naar de beste oplossing om het de reiziger nog gemakkelijker te maken met het opzoeken van vluchtinformatie en het contact opnemen met een Schiphol medewerker door videobellen.

We hebben de zuil ontwikkeld van het mooie HI-MACS materiaal met 32" PCAP touchscreen en alle randapparatuur (barcode scanner, microfoon, raamspeakers en webcam) allemaal clean achter glas ingebouwd. Met SiteKiosk wordt de web-based software van Schiphol veilig getoond. 

 

Schiphol SiteKiosk selfservice zuil Prestop

Up in the Sky kwam kijken

Bekijk de video.

VVV Nederland

Op drie locaties heeft Prestop, al eerder geleverde 32 inch touchscreens, voorzien van een videochat applicatie met SiteKiosk

D.m.v. deze applicatie kan de bezoeker bij deze drie VVV-informatie punten een videochat starten met een Duits- of Nederlandstalige medewerker die zich op een andere locatie bevindt. De videochatoproep komt binnen op een standaard webbrowser van de medewerker, maar ook mogelijk om de oproep via een smartphone te beantwoorden.

De locaties bevinden zich in Oude Tonge, Middelharnis en Stellendam.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over oplossingen voor SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier hieronder in.

Aanvraagformulier applicaties

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van info over onze applicaties.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding