PERSONEEL GEZOCHT

Applicaties 

Reeds 25 jaar heeft Prestop ervaring met touchscreen applicaties.Om onze klanten te ontzorgen en te zorgen dat er bij issues met de oplossing niet naar Prestop of naar de applicatiebouwer wordt gewezen analyseert, test en leren onze applicatie productmanagers standaard touch applicaties. Applicaties voor o.a. bestelzuilen, experience centres, onbemande recepties en tentoonstellingen. Al deze “standaard” applicaties treft u tevens aan in ons Interactive Experience Centre zodat u zelf kunt ervaren hoe deze applicaties werken. Dit is waarom Prestop uw Value Added Manufacturer is!

Meer info over software contentcreatie

 

Omnitapps 

Omnitapps4 biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creëren om producten en diensten te presenteren. Met deze gebruiksvriendelijke multitouch software ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Omnivision hoef je geen programmeerkennis te hebben. Diverse toepassingen en een groot aantal configureerbare opties stellen je in staat je eigen interactieve ervaring te creëren met je eigen stijl en design. Toon je eigen content zoals foto's, video's en brochures in een multitouch-omgeving of zet producten in de kijker via een van de games.

omnitapps.nl

Moviik

Het Portugese bedrijf Moviik biedt een applicatie aan welke als basis dient voor bijvoorbeeld wachtrijmanagement, click & collect, toegangscontrole en bezoekerstelling. Deze online applicatie is te beheren vanaf elke locatie en is niet alleen toepasbaar binnen de retail, maar ook in logistieke centra, gemeenten, service balies, etc. De basisinrichting en de user interface kan volledig worden verzorgt door Prestop. Na een korte training kunt u zelfstandig de applicatie beheren en onderhouden.

moviik.com

SiteKiosk

Laat klanten en collega's veilig gebruikmaken van het internet via een webbrowser op een informatiezuil, bestelzuil of touchscreen! Met SiteKiosk definieer je het gebruik zoals de toegang tot bepaalde websites, programma's en documenten. De software biedt skins voor browsers, veel aanpasbare startpaginasjablonen, on-screen toetsenborden, contentfilters en een intuïtieve configuratietool.

SiteKiosk.nl

Shariiing

Presentatie- en samenwerkingsoplossingen voor werkplekken, lokaal of op afstand. Het Franse bedrijf Shariiing biedt software dat perfect werkt voor meetings, samenwerkingen en moodboards.

shariiing.com

Aanvraagformulier applicaties

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van info over onze applicaties.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding