Ben jij onze nieuwe collega?

Software en content op maat.

Bij Prestop vult dochtermaatschappij Omnivision datgene aan, waar de klant of onze partner/ reseller zelf niet uitkomt. Levert de klant een eigen applicatie aan, maar is de content ontoereikend? Geen nood! Omnivision zorgt dat alles compleet en werkend naar de klant gaat. Ook voor totaaloplossingen maken we de content in orde, inclusief een gebruiksvriendelijke user interface. Een mooi voorbeeld daarvan is de bestelzuil die Prestop voor de ANWB mocht maken, inclusief een aan de zuil gekoppelde pinautomaat. Omnivision maakt tevens gebruik van multitouch software Omnitapps, maar werkt (in dienst van de klant) ook graag samen met andere softwarebedrijven. Samen de software beoordelen en testen heeft daarbij de voorkeur. Wij praten dezelfde taal als de software ontwikkelaar en werken aanvullend of samen aan een project waar gewenst. Met expertise in Android, IOS, Windows en Chrome zorgen wij ervoor dat software werkt zoals het moet.

Enkele creaties gemaakt door Omnivision:

 

Prestop custom software creation Kliko klantenkaart bestelzuil

Kliko bestelapplicatie voor opladen klantenkaart

Vögele Shoes Omnivision Omnitapps kids games multi-touch software

Vögele Shoes

Heineken Experience maatwerk software Omnitapps Omnivision

Heineken Experience maatwerk software

Halli Galli games multitouch Omnitapps

Halli Galli multitouch
games

Vincentre interactieve presentatie Omnitapps Omnivision

Vincentre interactieve presentatie

ASML custom software Omnitapps presentatie

ASML maatwerk software

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding