Huur een display.

Wil je content presenteren waarbij geen interactie nodig is? Dan is het goed om te weten dat je bij Prestop ook professionele displays kunt huren. In plaats van je eigen scherm los te koppelen en mee te moeten nemen, kies je gewoon een display op precies het juiste formaat uit ons huurassortiment. Van compact, geschikt voor toepassingen waarbij niet veel ruimte aanwezig is, tot extreem groot, zodat mensen die verder weg staan de boodschap ook helder meekrijgen. Voor de prijs hoef je het niet te laten en het gemak is ongekend groot. Deze displays zijn in principe alleen te huur voor een scherpe prijs indien u de displays zelf komt ophalen en terugbrengen. Uiteraard wordt het scherm met een wandbeugel of op een statief geleverd.

Altijd de beste beeldkwaliteit

Onze displays zijn geselecteerd op beeldkwaliteit. Dat betekent een presentatie in levendige kleuren met een scherp full HD of 4K beeld.

Geleverd met de juiste kabels

Geen zorgen over de aansluiting. Je geeft aan welke apparatuur aangesloten moet worden op de display en Prestop zorgt dat de juiste kabels erbij zitten. Plug and play, zoals het hoort.

Staand, hangend of ingebouwd

Bij een display verhuren wij ook de juiste montagemiddelen. Of je de display nu wilt neerzetten, ophangen of inbouwen in een meubel.

Ontdek ons display huuraanbod.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom