Huur een presentatieruimte of seminarruimte.

Zelf een zakelijk evenement hosten kan een enorme belasting zijn voor het bedrijf. Vaak ontbreekt de ruimte ervoor of moet met de complete inrichting geschoven worden. Het evenement breekt in op de dagelijkse processen van het bedrijf. Goed om te weten dat Prestop beschikt over schitterende seminar- en presentatieruimten, die inclusief apparatuur gehuurd kunnen worden. Je ontvangt je klanten in onze presentatieruimte zonder enige zorg. Wij faciliteren groepen tot 50 personen, waarbij de ontvangst van de gasten geheel in het teken staat van jouw bedrijf. Uiteraard worden zij welkom geheten op één van onze touchscreen oplossingen. Wie behoefte heeft aan een unieke, mobiele ontvangstruimte, kan de Prestop camper inzetten: een stijlvolle, Amerikaanse motorhome, helemaal origineel, 100% vintage en uitgerust met de laatste stand van zaken op het gebied van touchscreentechnologie. Een gegarandeerde blikvanger en sfeermaker!

Alles bij de hand

Presenteren binnen de muren van Prestop biedt veel voordelen. Dat begint al bij het feit dat de gasten niet op zoek hoeven naar een parkeerplaats. Volop parkeerruimte en een goede bereikbaarheid van ons pand zijn part of the deal.

Brabantse gastvrijheid

Ons huis is jouw huis, zouden we willen zeggen. Bij Prestop heerst de onvervalste, Brabantse gastvrijheid. Ontvangst met een gulle lach, waarbij je zelf mag bepalen welk hapje en drankje aan jouw gasten worden voorgeschoteld.

Een echte experience

Wij helpen graag om je bedrijf zo professioneel mogelijk neer te zetten. Niet voor niets zit je met genodigden in het Mekka van de interactieve touchscreen technologie. Voor jou betekent dit een maximaal effect op de klant, voor de klant betekent dit een onvergetelijke ervaring uit naam van jouw bedrijf.

Onze seminar- en presentatieruimten:

Collaboration room

In de collaboration ruimte heeft u de beschiking over de Collaboration table en ondersteuning van onze productmanagers.

voeg toe aan infoaanvraag

Presentatie ruimte

Hier kunt gebruik maken van twee grote touchscreens om de voor 1-25 personen een presentatie te geven.

voeg toe aan infoaanvraag

Seminar medium

Deze ruimte is vrij in te delen. Tot 50 personen kunnen hier ruim zitten. Uiteraard kunt u deze ruimte ook inrichten als mini beursje.

voeg toe aan infoaanvraag

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom