Meld je aan voor gratis Streaming Demo's

16 Maart, verslag

Op 16 maart brachten we uitgebreid naar voren wat bestelzuilen kunnen betekenen voor de horeca, quick service restaurants, onbemande winkels, winkels, etc. Een bestelzuil brengt meer omzet, ontlast het personeel, zorgt voor minder fysiek klantcontact, en zorgt voor kortere/geen wachtrijen.

Prestop is de enige producent die al jaren geleden de focus heeft gelegd op duurzaamheid, circulariteit en veiligheid. Doordat we het touchgedeelte achter glas verwerken zijn deze bestelzuilen zeer eenvoudig schoon te maken maar zijn ook onderdelen optimaal afgeschermd en makkelijk te vervangen, te repareren en her te gebruiken.

 

 

 

16 Maart Webinar
BESTELZUILEN

flesje Heineken

Vul het onderstaande formulier in mocht je hebben deelgenomen aan het webinar bestelzuilen van 16 maart en het gepersonaliseerd flesje wenst te ontvangen. Dit flesje krijg je gratis en geheel vrijblijvend van Prestop. 

Direct na verzending zullen we de adresgegevens verwijderen uit ons bestand!!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding