Meld je aan voor gratis Streaming Demo's

 18 Mei, 10.30

Op 18 mei brengen we uitgebreid naar voren wat bestelzuilen kunnen betekenen voor de horeca, quick service restaurants, onbemande winkels, lunchrooms, snackbars, winkels, etc.. Een aantal van onze klanten brengen naar voren dat een bestelzuil meer omzet oplevert, het personeel ontlast, voor minder fysiek klantcontact zorgt, zorgt voor kortere/geen wachtrijen en veilig zijn.

Samen met een aantal partners presenteren we de diverse applicaties en hardware.

Prestop is de enige producent die al jaren geleden de focus heeft gelegd op duurzaamheid, circulariteit en veiligheid. Doordat we het touchgedeelte achter glas verwerken zijn deze bestelzuilen zeer eenvoudig schoon te maken maar zijn ook onderdelen optimaal afgeschermd en makkelijk te vervangen, te repareren en hergebruiken. Meer over onze bestelzuilen treft u aan op deze pagina. Voorbeelden van de diverse toepassingen treft u aan op deze pagina.

Ontvang gratis een gepersonaliseerd flesje Heineken bier

Tijdens dit webinar ligt focus op de toepassingsmogelijkheden, implementatie van een bestelzuil in de horeca, QSR en locaties waar eten en drinken wordt verkocht.. We brengen praktijkvoorbeelden naar voren van o.a. Shell, Domino's, etc.

In samenwerking met Heineken krijgt iedereen die actief** heeft deelgenomen aan één van deze webinars een gepersonaliseerd flesje Heineken bier, MITS ook ingeschreven via het inschrijfformulier

**Het webinar duurt ongeveer een uur. Het wordt uiteraard zeer gewaardeerd als je het webinar minimaal 30 minuten volgt. Na het het webinar ontvang je een mail van ons met daarin de link naar het een formulier waarin je de naam/tekst kunt invullen en het adres waar het flesje naar toe moet worden gestuurd.

 

 

Het programma

Implementatie bestelzuilen

Prestop is Value Added Manufacturer en werkt samen met Payment Service Providers, leveranciers van kassasystemen, afrekensystemen voor horeca/(bedrijfs)restaurants, ticket bestel oplossingen voor bioscopen, theaters, etc. Wij produceren niet alleen deze bestelzuilen maar ondersteunen juist deze partijen hoe onze hardware te integreren met hun (sw) toepassingen. Wat hierbij komt kijken zal ook naar voren worden gebracht:

- Koppeling met pinapparaten

- QR betalen

- etc.

Live demonstraties bestelzuilen

Prestop is de grootste fabrikant van bestelzuilen en heeft een groot scala aan self-service / self-order bestelzuilen. Tijdens het webinar zullen we live de verschillende modellen demonstreren en tonen we u waar we ze assembleren.

Live demonstraties bestelapplicaties

In samenwerking met een aantal partners zullen er live demonstraties worden gegegeven van de diverse bestelapplicaties inclusief de aansturing van de keukenschermen en afhaalschermen.

 

Wereldprimeurs

Tijdens de webinars zullen een aantal wereldprimeurs worden getoond zoals een mobiele bestelzuil voor buiten. Tevens zullen we oplossingen tonen met video chat die zorgen voor veilig contact met de klant.

Domino’s

Elisabeth Verbrugge, Regio Manager bij Domino's Pizza Nederland, vertelt wat deze dubbele bestelzuil o.a. aan extra omzet oplevert bij Domino's Pizza.

Broodjesbus

Peter de Bus, Eigenaar van de Broodjes Bus, vertelt wat zijn semi outdoor bestelzuil heeft betekend voor deze foodtruck.

Shell

Junior Strous van Shell Wassenaar vertelt zijn ervaringen met de bestelzuil.

QandA

Aan het einde van dit 50 minuten durende webinar zullen productspecialisten klaar zitten om (technische) vragen te beantwoorden die gedurende het webinar via de chat zijn gesteld over de toepassingen en de bestelzuilen. Dit beantwoorden gaat door totdat de meeste vragen zijn gesteld. 

Schrijf je vandaag in en ontvang na het actief bijwonen van één van onze webinars uw gepersonaliseerde flesje Heerlijk Helder Heineken.

Tour Interactive Experience Centre

Mocht u niet in staat zijn één van deze webinars bij te wonen maar u bent wel geïnteresseerd in een bezoek aan het grootste Interactive Experience Centre van Europa of een 1.5 uur durende online tour dan kunt u uiteraard ook een afspraak hiervoor inplannen via dit inschrijfformulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding